Black Oak

Black Oak

SVART ÄR FORTFARANDE DET NYA SVARTA

Ett svart bad kräver mod.

Det är därför som modell Black Oak främst väljs av badskännare som vet att svarta inredningsdetaljer ser mindre ut och skapar sitt bad på ett mycket speciellt sätt. Med en stil som utstrålar ändamålsenlighet, stil och elegans. Och som rycker på axlarna åt alla invändningar om feta fingeravtryck på svarta ytor.

Med Black Oak får du element i svartbetsat och lackerat faner som gör att den varma äktheten från träets ådringar utstrålas i hela rummet. Black Oak är därför som gjord för att kombineras med modellen Oak Line Blacks lamelluckor i massiva trästavar.

Hitta återförsäljare

Black Oak finns i 1 antal olika färger

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Black Oak-fronten består av en 18 mm spånskiva, där båda sidor är i svartfärgat ekfaner, som är lackerat. Framsidan har en träkonstruktion med en horisontell årkonstruktion.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Black Oak

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer