Fenix

Fenix

HÅLLER MER ÄN DEN LOVAR

Vi överdriver inte när vi säger att Fenix har revolutionerat hela badsindustrin.

Sedan lanseringen av det specialbehandlade högtryckslaminatet har tusentals badskännare förälskat sig i den unika ytan. Av olika anledningar. Å ena sidan ger Fenix-laminatet
luckorna en estetiskt vacker stil, som kännetecknas av ett sammetslent mjukt utseende. Å andra sidan tål Fenix- ytan till och med hårdhänt behandling och eventuella repor kan i de flesta fall repareras. Och dessutom ger specialbehandlingen ytan ett antal funktionella egenskaper som gör livet i badet mycket lättare – även för barnfamiljer, där små pillefingrar dagligen går på upptäcktsfärd på luckorna.

Fenix i flera utföranden

Den speciellt behandlade ytan på Fenix högtryckslaminat har blivit en stor hit bland kännare på bara några år. Du får också det bästa från två världar. Utseende och funktion.

Fenix finns som slät lucka i en mycket enkel inredningsstil och samma färg på luckan och kanten. Här kan du välja mellan 7 vackra laminatfärger. Som ett alternativ till den färgade kanten kan du välja att få dina Fenix-dörrar med en massiv träkant i antingen ask, valnöt, vittonad ek, svart eller bok. I den här versionen har kanten en liten fasning, så den syns tydligare i badet.

För den släta dörrtypen kan du välja mellan ett brett utbud av vackra beslag i olika material och utföranden. Du kan också få dörrarna utan beslag.

Fenix ingår också som en variant i vår populära Venezia-serie. Den här seriens både estetiska och funktionella fokus är de eleganta integrerade grepplisterna i luckans hela bredd, som finns i antingen valnöt eller vittonad ek. Och eftersom Fenix är både smutsavvisande och antibakteriellt, kan du med säkerhet sägaatt design och funktionalitet här går hand i hand.

Hitta återförsäljare

Fenix finns i 7 antal olika färger

Du kan uppnå ett modernt och färgstarkt kök eller badrumsutseende genom att välja en av våra 7 vackra Fenix-färger.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Fenix materialet är tillverkat med nanoteknik, vilket gör köksluckornas yta extremt motståndskraftig. Perfekt för familjer med barn, då små feta fingrar inte lämnar avtryck på köksluckorna, och även om farliga föremål som gafflar, mynt eller heta element hotar luckornas supermatta ytor, efterlämnas inga synliga spår.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Fenix

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer