Napoli

Napoli

INGET FÖR DE VANKELMODIGA

Om du tillhör de vankelmodiga, borde du förmodligen vara lite försiktig med att kasta dig över Napoli-serien.

Här får du en mängd alternativ när det gäller färger på både luckor och kanter. Om du vill ge stilen i ditt Napoli-bad en extra kant, kan du göra det bokstavligen. Napolis luckor kan inramas med en fa sad kant i svartlaserat trä eller i massiv valnöt, bok, ask eller vittonad ek.

Om du börjar leka med de många kombinationerna kommer du snabbt att upptäcka att Napoli är badet med oändliga möjligheter. Och lite av en utmaning för de vankelmodiga.

Uppgifter om Napoli

Oavsett vilka färger på skalan du gillar, så kommer Napoli-serien att sticka ut med sin karakteristiska enkla stil, där minimalism och symmetri, med sin speciella inredningsdesign, inramar de värdefulla egenskaperna i ett nordiskt badrum.

Napoli-luckorna är belagda med högtryckslaminat både på fram- och baksidan, och har med goda skäl blivit ett av de mest populära materialen för kök och badrum. Du får en otroligt robust yta med ett matt och exklusivt utseende. Napoli finns i inte mindre än 14 snygga laminatfärger, som omfattar hela skalan från det fräcka och sprudlande till de mer dämpade nyanserna. Dessutom kan du välja en av de två eleganta högglansfärgerna.

Hitta återförsäljare

Napoli finns i 16 antal olika färger

Napoli finns i inte mindre än 14 snygga laminatfärger, som omfattar hela skalan från det fräcka och sprudlande till de mer dämpade nyanserna. Dessutom kan du välja en av de två eleganta högglansfärgerna

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Napoli-luckorna är belagda med högtryckslaminat både på fram- och baksidan, och har med goda skäl blivit ett av de mest populära materialen för kök och badrum. Du får en otroligt robust yta med ett matt och exklusivt utseende.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Napoli

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer