Siena

Siena

TÅL BÅDE ATT SES OCH BERÖRAS

Det är något lockande med Siena.

För även om badet med sin italiensk-inspirerade minimalism kanske inte gör mycket väsen av sig vid första anblicken, tål det ändå att betraktas, beundras och beröras. När du drar försiktigt med handen över den mjuka och matta ytan förstår du alltför väl varför Siena är mycket speciell.

Mycket speciell, oavsett vilken byggnads- och inredningsstil du vill passa in den i. Nytt, gammalt, klassiskt, avantgarde, rustikt, romantiskt.

Soft-matt Yta

När nya kunder kommer in till en av AUBO:s återförsäljare och låter blicken vandra runt i affären fastnar nästan alla vid Siena. ”Det där är jättesnyggt!” är en typisk kommentar. Och då går man vanligen fram och rör med handen för att känna om den mjuka matta ytan håller vad den lovar. Och det gör den.

Hitta återförsäljare

Siena finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Siena fronten består av en 18 mm MDF skiva, som är mattmålat.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Siena

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer