Venezia

Venezia

KVALITET FRÅN ÖVERSTA HYLLAN

Vissa bad har med tiden blivit så populära och fått en status som gör att de förtjänar att kallas klassiker.

Och så finns det bad som har intagit en plats ännu högre upp i designhimlen. Ett sådant bad är Venezia.

De strama linjerna och den knivskarpa symmetrin i de fantastiska ytorna och de integrerade grepplisterna har för länge sedan gjort designen till en absolut bästsäljare bland nordiska badskännare. Ett bad som i hela sin stil fyller rummet och sprider en aura av ordning, ändamålsenlighet och hög klass.

Uppgifter om Venezia

Det är få badsinredningar som kan ge så många kreativa möjligheter och vitt skilda stilar som Venezia. För även om de integrerade grepplisterna är helt centrala för både design och  funktion, kan du ändå släppa lös dina badsdrömmar med en mängd olika ytor, färger, kontraster och kanter.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Venezia finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Venezia finns i fyra olika typer: vit folie, målad, vit m/svart grepplist och med grepplist/kanter i trä med yta i
laminat/fenix. Dessutom finns det en mängd färger och på laminat/fenixytorna kan du välja olika typer av trä
för grepplist/kanter på luckorna. Kombinationsmöjligheterna är nästan oändliga.

Venezia luckorna består av en 22 mm MDF skiva, som antingen är mattlackade eller täckta med folie eller laminat.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Venezia

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer