Hemma hos

Camilla & Michael från Valby, Danmark

AUBO skulle stå för inredningen.
En sak stod fast långt innan Camilla Skovby och hennes sambo Michael Nielsen från Valby bestämde sig för om de ville bo i ett hus eller en lägenhet, ta en kvalitetsbyggnation eller hantverkserbjudanden, nytt eller gammalt: “Mina föräldrar har ett AUBO-kök. Det är bara så snyggt och kvaliteten verkar bergfast, så det tvivlade vi inte på”, säger hon.

När det unga paret köpte sin nuvarande andelslägenhet, ombads AUBO i Valby omedelbart att leverera både kök, bad och garderobslösningar.

”Medan renoveringen pågick stack vi till Östen och lät Kenneth från AUBO ansvara för kontakten med hantverkarna. Det klarade han mycket bra”, minns Camilla Skovby, som aldrig saknade artighet eller inspiration från sin leverantör. ”Kenneth hjälpte oss mycket. Vad som helst kan göras. Det var så vi upplevde det i alla fall!, säger hon och nickar mot sovrummets skjutdörrsgarderob som täcker en hela 2,7+ 2,5 meter lång ändvägg.

”I vår gamla lägenhet hade vi också en stor garderob med skjutdörrar, men det var i tre delar där mellandelen var svår att ta sig till. Så vi ville ha två dörrar med gott om plats på baksidan, och det fick vi.” ”Spegelväggen är både praktisk och gör att rummet verkar större”, förklarar Camilla Skovby: ”Det är helt avgörande för oss. Och vi ritade bara på ett papper och Kenneth såg till att det blev verklighet”, säger hon.

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

    AUBO ger upp till 25 års garanti.
    AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
    En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat