KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Hemma hos

Therese & Carl Erik från Nærbø, Norge

I Nærbø, nära Stavanger, bor Therese Tjelta, hennes man Carl Erik och döttrarna Tilla, fem, och Caroline, nio. En av många familjer som har fallit för ett AUBO-kök under de senaste åren. ”Vi är särskilt förtjusta i de breda, djupa lådorna”, säger Therese Tjelta, utbildad frisör och mycket intresserad av stil. Carl Erik är utbildad kock och är mycket intresserad av praktiska lösningar. Den perfekta matchningen för att uppfylla köksdrömmar.

De är också stolta över resultatet. ”Köket är helt vår egen design, och vi har tänkt på många praktiska lösningar,” säger Therese Tjelta. Hon har fått tapeten på bakväggen speciellt framtagen av fotografen Tom Haga i Stavanger. För att ge köket personlighet och lyfta fram de vackra elementen. “Köket blir mer levande med den tapeten, och vi ville bryta av från allt det vita,” säger hon.

Luckorna är i Venedig Matt Line. De är här ett skolexempel på effekten som kan uppnås genom att kombinera snygga vita element med många personliga tillbehör. Inga andra i världen har ett kök som Therese och Carl Erik. Här kommer deras helt egna blandning av rå maskulinitet och feminin skönhet till sin rätt utan att ge upp kökets trygga lugn och estetik.

Vi nådde ut till Therese och Carl Erik eftersom de var så glada över sitt nya AUBO-kök att de hade lagt ut bilder av det på Instagram med följande hashtags: #nytt kök #AUBO #nöjd. En sådan nyckfull sak i ett gammalt familjeföretag som lever och andas för att uppfylla stora köksdrömmar.

    Luckor
  • Venezia Matt Line
  • Bordskiva
  • 13 mm vit kompaktlaminat från Horn
  • Tvätt
  • Dalago i färgen antrazit från Blanco

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat