Hemma hos

Mästerkocken Ørjan Johannessen

De av er som tycker om finare matlagning känner säkert till den norska mästerkocken Ørjan Johannessen, som tidigare har vunnit “Bocuse dÓr”.

Vi har haft sådan tur att vi fått leverera köket till denna norska stjärnkock, och resultatet är inte bara vackert utan också högst funktionellt.

Enligt Ørjan själv, föll den norska Bocuse dór vinnaren för AUBO:s smarta, eleganta och idiotsäkra danska design, och det första mötet mellan drömköket och Ørjan & hans fru Cecilie ägde rum på sociala medier, vilket harmoniserar väl med hur köket ska användas. Det trendmålade Yellowstone-köket från AUBO skall nämligen vara en samlingsplats.

Detsamma gäller för kökets rätt framträdande marmorliknande bänkskivor – tillverkade i dekton. Dekton-bänkskivorna tål extremt hög värme och är lätta att rengöra. “De är idiotsäkra, vilket passar mig bra”, säger Ørjan Johannessen.

Storleken på bänkskivorna gör att fler kan laga mat tillsammans. Av samma anledning är fläktkåpan också integrerad i bänkskivan, så att rök och ånga dras nedåt istället för att stiga uppåt i rummet.

Köket har allt vad gäller utrustning och är mer än redo för de otaliga timmar som Ørjan avser att spendera vid grytorna.

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

    AUBO ger upp till 25 års garanti.
    AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
    En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat