Få hjälp med att välja rätt

Även för de mest privilegierade är det något mycket speciellt att få ett nytt kök. Roligt och spännande, men också lite nervkittlande. Under loppet av några få veckor kommer ett antal beslut att fattas som kommer att påverka vardagen i många år framöver.

Som kund hos AUBO får du gratis rådgivning från A-Å av erfarna och engagerade proffs som kan hjälpa dig att hitta rätt lösning.

1: Gör drömmen till verklighet

Oavsett om du ska bygga ett nytt hus eller vill renovera ett befintligt kök, badrum, tvättstuga eller garderob, är det avgörande att hålla reda på vilka detaljer som finns och skulle kännas gudomliga för just dig. Vad fungerar bra där du bor nu? Vad drömmer du om? Vad inspirerar dig? Vad kan du bli lite avundsjuk på hos andra? Ut med antennerna och känn efter vad du gillar. Ju mer du skriver ned och prioriterar, desto närmare kommer du till att uppfylla alla dina drömmar.

2: Sök information & inspiration

Kataloger och webbsidor är en ovärderlig inspirationskälla när man väljer ett kök för de kommande tio eller tjugo åren. Bilder säger mer än tusen ord, så ta med dig en massa bilder för att förklara för din lokala AUBO-återförsäljare vilken stil och vilka detaljer du letar efter. Vi kommer inte att bli förnärmade om du kommer med material från andra kökstillverkare. Tvärtom. Som regel har vi också det du letar efter. Kom ihåg att vår katalog bara visar en bråkdel av de många kombinationsalternativen som finns tillgängliga i AUBO:s sortiment.

3: Hur stor är din budget?

Vissa kunder tycker det är besvärligt när vi som en av de första sakerna frågar hur mycket de budgeterar med att spendera på sitt nya kök. Men vi gör det för att tillhandahålla bästa möjliga service. Pris är en viktig parameter för vilken lösning som är rätt för dig. Och AUBO:s sortiment innehåller nu så många möjligheter att de flesta är tacksamma för att få några uteslutna och få en bättre översikt. När du handlar med AUBO kan du alltid räkna med att kvaliteten är på topp. Men i design, detaljer och förbättringar kan vi lägga till olika grader av lyx. Om vi börjar i den ände av skalan som passar din budget slipper vi mycket frustration och förvirring. Därför.

4: Kika in till din lokala AUBO-återförsäljare

Det finns många goda skäl att besöka din lokala AUBO-återförsäljare flera gånger under processen. Under drömfasen kan du vandra obegränsat i utställningen och uppleva design och tillbehör, samt få chansen att röra produkterna. Upptäck nya funktioner. Få tydliga svar på frågor. Du är alltid välkommen att dela dina idéer och drömmar med personalen. När besluten ska fattas finns det ovärderliga råd och hjälp att få från de erfarna kökskonsulterna i butiken. Och i utställningen kan du bara smyga in och försäkra dig om att du gjort rätt val.

5: Få uppmätning och erbjudande

I samarbete med din lokala AUBO-återförsäljare kan du vid passande tidpunkt börja rita de första skisserna. AUBO:s konsult kommer till ditt hus och mäter upp. Detta gör att du kan sova lugnt i trygg förvissning om att dyra katastrofer inte kommer att uppstå till följd av felaktig mätning. Baserat på mål och skisser förbereds ett erbjudande med motsvarande 3D-ritningar av ditt nya kök, badrum, tvättstuga och / eller garderob. Som något nytt erbjuder vi också en virtuell promenad i ditt nya kök. Detta gör det också lättare att se om något med fördel kan förändras. Innan det är för sent.

6: Få ordning på de sista detaljerna

Gradvis faller alla detaljer på plats. Nu måste avtalen kontrolleras. När kan köket levereras? Och vad ska det eventuellt anlitas hantverkare för? Behöver du byta golv/riva väggar eller flytta fönster innan köket kan monteras? När du köper ett kök hos AUBO kommer vi att hålla dig i handen under hela processen. Bra att känna till; om du önskar det.

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

    AUBO ger upp till 25 års garanti.
    AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
    En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat