Bianco

Bianco

Luftig och intim i feminin vit högglans

Att få förvaring av kläder att gå upp i högre enhet med den ljusa luftiga sovrumtrenden i tiden kan vara lite av en utmaning.

Här reflekteras ljuset ovanifrån, och spegeleffekten i de högblanka dörrarna gör att rummet ser större ut, medan skåpväggen distanserar dig från allt som finns där ute. Dörrarna finns även med glas och förstärkt spegeleffekt.

Skjutdörrar är otroligt populära för sovrummet, eftersom utrymmet utnyttjas optimalt när man slipper att hålla kvadratmeter fria för att öppna dörrar.

På AUBO tillverkas alla skjutdörrar enligt individuella dimensioner, så du får exakt den lösning du behöver och inte minst har plats för.

Priserna på AUBO: s skjutdörrar är bland de skarpaste på marknaden – få en bild av hur det ser ut hos din närmaste återförsäljare.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

AUBO skydedøre fås i 13 forskellige farver

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Bianco

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Læs mere

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer