Lacobel Svart

Lacobel Svart

Skjutdörrsgarderober är särskilt lämpliga för sluttande väggar

Fashion statement – även för sluttande väggar.

Det krävs mod, men ser snyggt ut, att täcka en vägg med Svart Lacobel; skjutdörrar i svart glas.

Kanter i borstad aluminium förvandlar skåpväggen till ett helt konstverk i sig.

Alla AUBO skjutdörrar är som standard utrustade som med marknadens bästa mjuka soft lock-system, vilket säkerställer att dörrarna glider helt på plats och är knivskarpa. Det går inte att smälla med dörrarna.

Med skjutdörrar är sluttande väggar inget hinder. Alla AUBO:s skjutdörrar tillverkas enligt individuella dimensioner.

Så hoppa in som designer i samarbete med din lokala AUBO-återförsäljare och skapa en personlig och funktionell lösning.

Priserna på AUBO:s skjutdörrar är bland de skarpaste på marknaden – få en bild av hur det ser ut hos din närmaste återförsäljare.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

Hitta återförsäljare

AUBO skydedøre fås i 13 forskellige farver

Vi har valt dessa färger och material för dig i vårt skjutdörrsortiment. De olika färgerna och materialen varierar stort, så det finns något för alla, och samtidigt är det möjligt att blanda färgerna så att du får en unik look.

e-delete
Se material och tillbehör
Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Lacobel Svart

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Læs mere

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer