KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-

Kakor och sekretesspolicy

Webbsidans användning av kakor

Denna webbplats använder kakor för följande ändamål:

  • Teknisk funktionalitet, så att vi kan komma ihåg dina preferenser.
  • Trafikmätning såg att vi vet hur många som besöker vår webbsida och kan dokumentera detta för annonsörer enligt den allmänna branschstandarden.
  • Annonsavveckling, så att vi kan kontrollera, hur ofta samma annons visas för samma användare och registrera hur många, som klickar på den.
  • Beteendebaserad, individualiserad annonseringsriktning så att vi kan visa dig de annonser som vi förmodar är mest relevanta för dig.

Ägarupplysningar

Denna webbsida erbjuds av:

AUBO Production A/S
Vævervej 19-23
7490 Aulum
Telefon: +45 97473500

Kakor

Denna webbplats använder kakor i enlighet med ovanstående syften. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid upprepade besök. Det finns ingen personli

g information lagrad i våra kakor och de kan inte innehålla virus.

Denna webbplats använder följande kakor:

Funktionalitet

Pinterest
_pinterest_cm – 1 år.
Används av Pinterest för att spåra användningen av inbyggda-tjänster.

Matomo (Piwik).
_pk_id# – 2 år.
Denna kaka samlar in anonym statistik över användarens besök på webbplatsen, såsom antal besök, genomsnittstid spenderad på sidan, och vilka sidor användaren har besökt.

_pk_ses# – Tas bort när webbläsaren stängs.
Används för att spåra sidförfrågningar från användaren under sessionen.

Statistik

Google Analytics
_ga – 2 år
Denna cookie från Google används till övervakning av trafik på vår hemsida och spårning av varje besökares antal besök, tidpunkten för det första besöket, de tidigare besöken och det aktuella besöket.

_gid – Tas bort när webbläsaren stängs.
Denna kaka användes för att spåra hur lång tid den besökande stannar på hemsidan.

_gat – Tas bort när webbläsaren stängs.
Används för att reducera mängden förfrågningar till Google.

Marknadsföring

Google AdWords
IDE – 1 år.
Används av Google för att registrera och sända information angående hemsidans användare och deras handlingar, efter att de har fått se en viss reklam, för att bättre kunna visa reklam till enskilda användare.¨

Test_cookie – Tas bort när webbläsaren stängs.
Används för att kontrollera, om webbläsaren stödjer kakor.

Bing Ads
MUID – 1 år.
Används av Bing som ett unikt ID för en användare. Denna kaka möjliggör spårning av användaren genom att synkronisera ID-nummer över domäner.

MUIDB – 1 år.
Identifierar vilka webbläsare som besöker Microsoft-sidor. Denna kaka används för reklam, webbplatsanalys och andra operativa syften.

_uetsid – Tas bort när webbläsaren stängs.
Denna kaka ställs in av Bing. Syftet är att spåra konvertering över olika platser på hemsidan.

Facebook
Fr – 118 dagar.
Denna cookie används för att rikta annonser på Facebook.

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb – Facebook-kakor skapas när du varit på Facebook och besöker vår webbplats. Detta gör att Facebook kan anpassa möjliga annonser eller inlägg baserat på ditt webbläsarbeteende. Alla kakor utom datr (2 år), lu (2 år) löper ut efter att sessionen är slut.

Dessa kakor används för att rikta annonser på Facebook.

Linkedin Ads
BizoID, BizoData, BizoUserMatchHistory – 6 månader.
LinkedIn-kakor skapas efter att du har varit på LinkedIn och besöker vår webbplats. Detta gör att LinkedIn kan anpassa möjliga annonser eller inlägg baserat på ditt webbläsarbeteende. Dessa kakor används för att rikta annonser på LinkedIn.

lidc – 1 dag.
Används för dirigering. Används för att spåra användningen av inbäddade tjänster.

Bcookie, bscookie – 2 år.
Browseerid-kaka. Används för att spåra användningen av inbäddade tjänster.

lang – Tas bort när webbläsaren stängs.
Sparar språket som användaren har valt.

YouTube
YSC – Tas bort när webbläsaren stängs.
Denna kaka skapas av YouTube Videoservicen på sidor med inbäddade YouTube-videor.
Denna kaka används vid inbäddning av YouTube-videor.

HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISID, Visitor_info1_live, GPS, SID, SSID: Dessa kakor ställs in via en inbäddad YouTube-video. De registrerar anonymt statistiska uppgifter om t.ex. hur många gånger en video har visats och inställningarna som används för visning. Ingen känslig information lagras om du inte är inloggad på ditt Google-konto. I så fall är dina val länkade till ditt konto – t.ex. om du klickade på “gillade” på en video. Max livstid 2 år.

Sleeknote
SNS – Tas bort när webbläsaren stängs.
Skapas/uppdateras vid varje besök. Används för att separera registrerade användare av formuläret.

SNC – 2 år.
Används för att spåra anonym data för statistik för övergripande användning av Sleeknote samt individuella händelser i boxarna.

Så raderar du kakor

Se vägledning här: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hur undviker jag kakor?

Om du inte vill mottaga kakor, kan du blockera dem. Se vägledning här: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Användning av personuppgifter

Personlig information lämnas aldrig ut till tredje part, såvida du inte uttryckligen samtycker till det själv, och vi kommer aldrig att samla in personuppgifter utan att du själv har angivit denna information genom att registrera dig eller deltager i en tävling etc.

Kontaktformulär

När du använder vårt kontaktformulär anger du ditt namn, stad, telefonnummer och e-postadress. Vi kommer bara att använda ditt namn, telefonnummer och e-post för att kontakta dig. Din adress används för att avgöra vilken återförsäljare vi sätter dig i kontakt med. Genom att fylla i formuläret samtycker du till att bli kontaktad av oss.

Om du har några frågor, vill dra tillbaka ditt samtycke eller något annat, är du alltid välkommen att kontakta oss på aubo@aubo.dk och vi kommer att ta hand om din förfrågan så snart som möjligt.

När du använder kontaktformuläret på vår webbplats lagras din information i vår backend och samlas i ett e-postmeddelande och skickas sedan till oss via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Det kan ske eventuell uppföljning på förfrågan, varför vi behåller rätten att lagra kontaktinformationen tills händelsens kontaktpunkt är avslutad.

Vi vidarebefordrar inte din information till tredje part.

Beställning av katalog

När du använder vårt beställningsformulär för katalogen anger du ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi använder bara ditt namn, adress och kontaktinformation för att skicka vår katalog till dig och kontakta dig om det finns några leveransproblem.

Vid beställning av AUBO:S katalog accepterar du att dina upplysningar kommer att vidarebefordras till fraktfirman DAO, som ansvarar för distributionen.

AUBOs login för återförsäljare

När du registrerar dig i vår återförsäljarinloggning anger du förnamn, efternamn, e-postadress och återförsäljarnamn. Denna information används endast för att registrera och bekräfta våra återförsäljare i vårt system.

Vi lämnar inte ut din information till tredje part.

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste din personliga information hållas säker och konfidentiell. Vi lagrar din personliga information på datorer med begränsad åtkomst i kontrollerade anläggningar, och våra säkerhetsåtgärder övervakas regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt och fortfarande tar hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk för obehörig åtkomst till information av obehöriga när data skickas och lagras elektroniskt. Du anger din personliga information på egen risk.

Personlig information raderas eller anonymiseras löpande efterhand som syftet för vilket den samlades in avslutas. Personuppgifter lagras i högst 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan vara nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för sekretesspolicyn. Om vi gör det kommer vi naturligtvis att korrigera datumet för “senast uppdaterat” längst ner på sidan. Vid betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den mån personuppgifter behandlas om dig har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan tillskrivas dig. Om informationen eller uppgifterna som behandlas om dig visar sig vara felaktiga eller vilseledande har du rätt att kräva att de korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot att information om dig behandlas. Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter om dig. Klagomål lämnas in till Datainspektionen, jfr 58 § 2 i personuppgiftslagen, stycke 1.

Kontakt gällande personlig information

Om du önskar tillgång till den information som registrerats om dig hos AUBO, vänligen skicka ett mejl till aubo@aubo.dk eller hör av dig per telefon på +47 97473500. Om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar kan du kontakta samma plats. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som är registrerad om dig och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i Personuppgiftslagen.

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat