KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen finns i 4 färger
Black Oak Line Kök

Det självmedvetna och eleganta valet

Svart är signaturfärgen för mod. Individualistens självmedvetna och eleganta val. Varm och kittlande som en kolsvart kopp Americano i bästa möjliga sällskap.

Svart utstrålar förtrogenhet, överdåd, djup och kompromisslös elegans.

Med Black Oak Line kan du låta dina drömmar om svart få fritt spelrum och rycka på axlarna åt huvudskakningar och varningar om feta fingeravtryck. För dessa vackra ytor spelar redan på det levande trädet. Vågar du?

De dolda lådhandtagen gömmer sig diskret bakom dess dekorativa listfronter. Denna, Oak Line palettens mörkaste färg, är framstående för att betona de sofistikerade detaljerna i drömköket och dölja de mindre smickrande.

På ett nästan magiskt sätt, ser de rymliga enheterna både mindre och skarpare ut i svart. Bara du vet om du vågar gå hela vägen och ta en sofistikerad approach till allt som är förutsett och invant.

Naturens material är ett säkert val i hemmet och det kommer att åldras med behag beroende på hur det påverkas av sin omgivning. Därför kommer allt trä – både fast och fanér, att förändras med tiden i olika färgriktningar beroende på trädets mångfald.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Black Oak Line Kök finns i 4 olika färger

Vi har valt dessa färger för Oak Line till dig. Oak Line är vårt exklusiva sortiment av premiumkvalitet.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat