KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen finns i 4 färger
Black Oak Line Kök

Utvecklat av ett dansk-italienskt designteam

Skogens stolta majestät, eken, kan växa i tusentals år, men är redo att avverkas och bearbetas efter 100 till 200 år vid roten. Trädets historia kan läsas i årsringarna. Om de är breda har tillväxtvillkoren varit goda. Om en eller flera årsringar är smala, vittnar det om att trädet har haft det svårt.

Och även om fronterna på Oak Line är planskurna i de långa leden, berättar varje front sin unika historia om en ljusintensiv trädart som föredrar sitt eget sällskap i en skog, men samtidigt fungerar som en oberoende biotop för mer än tusen arter av insekter, svampar, mossor, fåglar och små djur.

Du kan med andra ord komplettera med nya fronter utan att någon färg eller strukturella skillnader stör ögat.

Naturens material är ett säkert val i hemmet och det kommer att åldras med behag beroende på hur de påverkas av sin omgivning. Därför kommer allt trä – både fast och fanér, förändras med tiden i olika färgriktningar beroende på trädets mångfald.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Black Oak Line Kök finns i 4 olika färger

Vi har valt dessa färger för Oak Line till dig. Oak Line är vårt exklusiva sortiment av premiumkvalitet.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat