KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen finns i 4 färger
Coffee Oak Line Kök

Exklusivitet och god stil

Födelsen av värdighet, klarhet och ljus hittas nu i denna livliga modell, Coffee Oak Line, med rena klassiska linjer och tydligt ljus som berättar om ekens långa liv i den ljusa skogen.

Coffee Oak Line syns här i kombination med vår modell Sense Svart, och tillsammans utgör de ett bra par som utstrålar både exklusivitet och god stil. Ja, vem skulle inte gilla detta kök, där bra utrymme och varma nyanser tillsammans bildar en underbar oas.

Naturens material är ett säkert val i hemmet och det kommer att åldras med behag beroende på hur de påverkas av sin omgivning. Därför kommer allt trä – både fast och fané r, förändras med tiden i olika färgriktningar beroende på trädets mångfald.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Coffee Oak Line Kök finns i 4 olika färger

Vi har valt dessa färger för Oak Line till dig. Oak Line är vårt exklusiva sortiment av premiumkvalitet.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat