KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen finns i 4 färger
Coffee Oak Line Kök

Ett mästerverk full med liv

Det sista skottet i raden av vår populära Oak Line-serie är denna “Coffee Oak Line”-modell, som kan ge både exklusivitet och god stämning till ditt hem.

Coffee Oak Line produceras i massiv ek, som därefter är både betsad och lackerad. Årsstrukturen är helt naturlig, vilket gör dörrarna spelvända att titta på. Ett mästerverk vars dansande nyanser dagligen kommer att påminna dig om att du delar ett hem med fantastiskt naturmaterial.

I köket som visas kombineras Coffee Oak Line-modellen med vår “Sense Grey”-modell, som med sin varma och matta yta matchar Coffee Oak Lines vildhet på bästa sätt.

Naturens material är ett säkert val i hemmet och de kommer att åldras med behag beroende på hur de påverkas av sin omgivning. Därför kommer allt trä – både fast och faner, förändras med tiden i olika färgriktningar beroende på trädets mångfald.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Coffee Oak Line Kök finns i 4 olika färger

Vi har valt dessa färger för Oak Line till dig. Oak Line är vårt exklusiva sortiment av premiumkvalitet.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat