KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Gladstone Ek Kök

Rått och stabilt med jordnära känsla

Inspirationen till modellen Gladstone Oak kommer både från USA och den europeiska kontinenten.

Fascination för naturen och hållbara principer från jord till bord har länge varit nyckelfrågor för södra Europas trendsättare. Och det är i den andan som den nyutvecklade ytan av luckorna till denna serie förenar det bästa av två världar; optimal hållbarhet och charmigt färgschema i en dubbel mikroklav med verklighetstrogen trästruktur och prägling.

Du tröttnar aldrig på att titta på de djupa, horisontella åderteckningarna som mest av allt liknar borstad ek, och även osar av jordnära mysighet.

Den marmorliknande stenarten Gladstone har inspirerat färgsättningen i serien, som våra skandinaviska kunder har välkomnat mycket väl. En stil som kommer att hålla i många år.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat