KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Melinga Svart Kök

Svart och exklusivt

Ett svart kök är i sig självt exklusivt, och exklusiviteten blir bara tydligare i detta kök, där modellen Melinga Svart kombineras med en bänkskiva i “grön” marmor – “Verde Guatemala”. En perfekt blandning som passar som en hand i handsken med stilen i hemmet, och frammanar en look som man ser i de glittriga heminredningsmagasinen.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat