KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Melinga Svart Kök

Flott utstrålning och exklusivitet

Knivskarpa kontraster – helt utan feta fingrar.

Svart och vitt – svårare är det faktiskt inte att skaffa en modern look. Ett svart kök utstrålar exklusivitet, soliditet och modern elegans.

Till dess att AUBO:s modell Melinga kom ut på marknaden, existerade bara en stor och olycklig tvekan; svarta kök drog till sig feta fingrar med magisk magnetism. Du behövde knappt röra det.

Detta problem har lösts med en folie, som vi hittade för ett antal år sedan på en köksmässa i Italien. En tysk teknik som gör dörrarna extremt smutsavvisande, så de rena, enkla linjerna i denna italiensk-danska design alltid är knivskarpa. Utan att behöva torkas av med en fuktig trasa i tid och otid. På AUBO är köksluckan utan oljiga fingeravtryck det mest konkreta exemplet på produktutveckling som inte bara handlar om vad ögat ser, utan också om vad som fungerar bäst i vardagen.

Observera också hur lådornas handtag kan inkluderas som ett grafiskt element i den minimalistiska designen.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat