KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Sense Svart
Sense Onyx
Sense Arktis
Sense Röd
Sense Vit
Sense Grön
Sense Blå
Modellen finns i 7 färger
Sense Röd Kök

Beundransvärt & dramatiskt kök

Om du gillar färger som sticker ut, är vår röda Sense en symbol för mod. Ett Sense kök i rött kräver uppmärksamhet, och kommer att beundras. Med en snygg känsla av drama, kan detta röda kök skapa en härlig atmosfär hemma, så om du gillar att vara allt annat än neutral, är det röda köket ett bra val för dig.

Sense-köket har inte bara vacker design. Om du stryker din hand över det, kommer du omedelbart känna känslan av mjukt silke, och denna mjukhet i kombination med hög motståndskraft och anti-fingeravtrycksegenskaper är nästan receptet för det perfekta köket.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

Sense Röd Kök finns i 7 olika färger

Vi har valt dessa färger för Sense åt dig. Sense har en silkeslen yta och har samtidigt hög motståndskraft och antifingeravtrycksegenskaper.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat