KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen finns i 14 färger
Trend Siena Kök

God stilmässig balans

Idén om ett grönt kök kan verka mycket avlägsen och främmande för de flesta. Men efter en titt på detta kök, som kommer i AUBO:s genomträngliga grå-gröna färg, har du helt enkelt inget annat val än att omedelbart sänka garden och bli kär upp över öronen. Färgen är både feminin och tidlös på samma gång, och så går den superbra med den nordiska stilen i form av ljusa färger och naturmaterial.

AUBO:s grå-gröna trendfärg är precis dämpad nog för att erbjuda ett livslångt partnerskap. Det finns ingen risk att du blir färgtrött. Tvärtom! Färgen kommer att ge ditt hem en bra stilistisk balans som du kan njuta av både ensam eller med vänner och familj.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Trend Siena Kök finns i 14 olika färger

Vi har valt dessa färger i Trend Målat för dig. Använd färgerna ensamma eller i en blandning och skapa din egen unika design.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat