KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Unik Vit
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen finns i 3 färger
Unik Arktis Grå Kök

Helt unikt

Vår UNIK-serie är lite av en unik sak. Totalt erbjuder serien 3 färgalternativ, och inte bara har dessa nya modeller utseendet med sig, de har också en slitstyrka utöver det vanliga. Den nya UNIK-serien är färgstabil över tid, vilket innebär att du enkelt kan köpa fronter till ditt kök/bad efter flera år utan att detta beror på färgdifferentiering.

Rengöringen av den nya UNIK-serien är också enkel att göra. En fuktig trasa kan hantera både smuts och eventuella fingeravtryck.

Här kan du se UNIK i Arktisk grå-färgen. En mycket populär ljusgrå färg som är lätt att blanda med både andra färger och läckra tillbehör. Som pricken över i, är UNIK-serien även i den billiga änden av prisskalan, vilket bara gör den ännu mer attraktiv.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Unik Arktis Grå Kök finns i 3 olika färger

Vi har valt dessa färger från Unik för dig. Unik har både utseendet och känslan och tillhör den lägre prisbilden.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat