KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Unik Vit
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen finns i 3 färger
Unik Onyx Grå Kök

Silkeslen & matt design

Det grundläggande materialet i vår nya modell UNIK är en 16 mm MDF-platta laminerad med en yta i silkeslen, matt design. Dessutom är varje dörr kantad med ABS-kanter, som appliceras med PUR-lim, så att praktiskt taget inga limfogar uppträder. Purlimmet som används är också både fuktbeständigt och värmebeständigt.

Här kan du se UNIK i sitt mörkaste färgalternativ, Onyx Grå. Ett elegant val för det klassiska köket, där kontraster och kanter lätt kan skapas.

Även om UNIK ser ut som en miljon kronor, är det mest överraskande med modellen att UNIK är i den billiga änden av prisskalan, vilket gör det till ett självklart val för alla plånböcker.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Unik Onyx Grå Kök finns i 3 olika färger

Vi har valt dessa färger från Unik för dig. Unik har både utseendet och känslan och tillhör den lägre prisbilden.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat