KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen finns i 14 färger
Venezia Matt Line Kök

Ordning & överflöd - lek med linjer

Möjligheterna med den handtagsfria modellen Venezia är så goda som oändliga. Enheterna finns i många olika storlekar, och du kan, som här, välja att låta dem gå samman i symmetriska helheter, eller så kan du bryta symmetrin och skapa överraskningar utan att offra känslan av ordning och överflöd i denna konsekventa design. Venezia Matt Line ses här i kombination med en högskåpsvägg i Melinga Svart.

Ett kök som i grunden är fundamentalt läckert, och är lätt att hålla vid.

Ytan tilltalar många med sin rengöringsvänliga, målade finish. Lika fin och mjuk som ett nyfött barn. Denna mjukhet i kombination med de obefintliga greppen ger ett bra resultat. En bästsäljare som faller de flesta i smaken.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Venezia Matt Line Kök finns i 14 olika färger

Vi har valt dessa färger i Trend Målat för dig. Använd färgerna ensamma eller i en blandning och skapa din egen unika design.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat