KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Venezia Vit Kök

Rena linjer - helt utan grepp

Det stilrena utseendet, som både har fokus på ordning och överflöd, är lätt att skapa med AUBO:s modell Venezia, designad utan synliga grepp. De integrerade handtagen är dock ändå så synliga att de är lätta att greppa.

Det ser enkelt ut, men Venezia-design har krävt stor omsorg. Detaljerna är verkligen förtjusande här. En kökslösning som vi är mäkta stolta över i Danmark.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat