KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Venezia Vit-Svart Kök

Grafisk stringens – starkt utarbetat

Det blir inte skarpare än så här. Venezia Vit-Svart markerar de grafiska linjerna i greppfri design med kontraster som skapar frid för ögat och själen. Notera också bänkskivan i det integrerade och exklusiva Corian, som förs vidare från tvätt-ön och skapar en genial bas för mys, läxläsning och underhållning av gästerna medan maten förbereds.

En plats där barn och gäster kan sitta och finnas till hands utan att vara i vägen.

Kika in till en av AUBO:s återförsäljare för ett samtal om möjligheterna utan förpliktelser.

 

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat