KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen finns i 14 färger
Wave Vit Kök

Med på vågen - med "osynliga" grepp

På AUBO: s “Wave”-modell, påminner vågorna mest om vänliga ringar på en spegelblank yta. Att det har varit en kamp att hitta det eleganta, nästan osynliga greppet i AUBO:s element och är en helt annan historia.

Att hitta ett grepp som kunde uppfylla våra höga kvalitetskrav för god finish, rengöringsvänlighet och ergonomi var en tuff uppgift.

Till allas förvåning slutade den månadslånga sökningen inte i Italien, utan i Hadsten utanför Århus, där en relativt okänd designer och tillverkare hade utvecklat Wave-greppet. Detta företag är nu en del av AUBO:s exklusiva leverantörsnätverk.

Wave-greppet monteras med äkta hantverk. Först kortas luckan, så sätts kantband på det råa stycket, och som pricken över i monteras greppet i ett infräst spår.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Wave Vit Kök finns i 14 olika färger

Vi har valt dessa färger i Trend Målat för dig. Använd färgerna ensamma eller i en blandning och skapa din egen unika design.

Se material och tillbehör

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat