Lästid

1 minut

Om du har bekantat dig med AUBO är det troligt att du har funnit ”kökslycka”. Och det är inte bara något vi säger – det är något som våra entusiastiska kunder påminner oss om varje dag. Tack vare dessa omdömen från våra kunder, toppar vi Trustpilot i förhållande till andra kökstillverkare på den danska marknaden. Och våra kunder kommer tillbaka – i högre grad än genomsnittet – eller rekommenderar AUBO till familj och vänner. Detta kan bero på att vi handskas med råd, service och leverans noggrant och punktligt. Eller för att vi skapar våra kök, badrum och garderober i en modern design och med en envis noggrannhet och känsla för detaljer som håller för vardagligt bruk i flera generationer.

Sammantaget är detta kvaliteter, som tilltalar den erfarna köksköparen. De som har satt sig in i saker och ting, eller kanske har köpt kök tidigare, och nu har kommit till en punkt, där de vet vad de vill ha. Det är just våra kunders förväntningar och nyfikenhet som gör att vi brinner för detta, så att vi varje dag kämpar för att höja standarden och kraven på ordning, hållbarhet, kvalitet, design och transparens. Det är vad våra kunder förväntar sig, och det är därför vi säger att vi är AUBO – Kök för kännare.

Video

En KENDER til tjeneste

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer