Black Oak

Black Oak

SVART ÄR FORTFARANDE DET NYA SVARTA

Ett svart kök kräver mod.

Det är därför som modell Black Oak främst väljs av kökskännare som vet att svarta inredningsdetaljer ser mindre ut och skapar sitt kök på ett mycket speciellt
sätt. Med en stil som utstrålar ändamålsenlighet, stil och elegans. Och som rycker på axlarna åt alla invändningar om feta fingeravtryck på svarta ytor. Med Black Oak får du element
i svartbetsat och lackerat faner som gör att den varma äktheten från träets ådringar utstrålas i hela rummet. Black Oak är därför som gjord för att kombineras med modellen Oak Line Blacks lamelluckor i massiva trästavar.

Uppgifter om Black Oak

Black Oak tar in kontrasterna i ditt hem. Luckorna är gjorda av svartbetsat ekfaner, men om du kombinerar dem med Oak Line Blacks lamelluckor i massiva trästavar kan du skapa ett nästan magiskt spel mellan ljus och skugga.

Hitta återförsäljare

Black Oak finns i 1 antal olika färger

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Black Oak-fronten består av en 18 mm spånskiva, där båda sidor är i svartfärgat ekfaner, som är lackerat. Framsidan har en träkonstruktion med en horisontell årkonstruktion.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Black Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer