Melinga

Melinga

SKA VI PRATA SVART?

Svart är lockande, exklusivt – och kanske den snyggaste köksupplevelsen av alla. Speciellt när man också lägger till en naturlig trästruktur på ytan. Melingas luckor är belagda med en speciell folie med verklighetstrogen ådring och är ett prisvärt alternativ till en fanerad lucka i svart ek.

Melinga är belagd med en folie som har helt unika egenskaper som ger köket ett varmt och äkta utseende med sin grafiska ådring.

Fråga gärna vår återförsäljare, om du vill ha fler uppgifter samt priser.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Melinga finns i 1 antal olika färger

Denna modell finns endast i en färg

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Melinga luckorna består av en 18 mm MDF skiva täckt med svart folie. Folien har en borstad yta och en vägrät ådring. Baksidan av luckorna är täckt med svart melamin. Fronter belagda med folie har en resistiv yta och har inga klisterfogar på framsidan.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Melinga

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer