Modena

Modena

TILL OCH MED PRISET SAKNAR KRUSIDULLER

Modena är den ultimata bästsäljaren från AUBO.

Och även om våra formgivare skapade serien för nästan tjugo år sedan, fortsätter den att tilltala kökskännare i alla typer av hus, med sina rena, släta ytor utan krusiduller. Urban stil, villa och vovve, modernt radhus, herrgård eller något helt annat.

Modena-seriens rena ytor gör att du kan ge ditt nya kök exakt den stil du vill ha. Iögonenfallande. Djärv. Cool. Diskret.

Med 14 färger på paletten och ett brett urval av beslag och bänkskivor är möjligheterna nästan oändliga – och valet är helt och hållet ditt.

Uppgifter om Modena

Oavsett vilken färg du väljer kan du glädja dig åt Modena-luckornas fasade kanter och den lättskötta beläggningen med pärlstrukturerad folie. Enkelt och utan krusiduller. Den strama inredningsstilen med de släta luckorna och de fasade kanterna lockar till att utforska de kreativa möjligheterna att förändra stilen i olika riktningar genom val av färger, beslag, bänkskiva och diskho.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

Hitta återförsäljare

Modena finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Modena luckorna består av en 18 mm MDF skiva täckt med folie. Fronter belagda med folie har en resistiv yta och har inga klisterfogar på framsidan.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Modena

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer