Napoli

Napoli

INGET FÖR DE VANKELMODIGA

Om du tillhör de vankelmodiga, borde du förmodligen vara lite försiktig med att kasta dig över Napoli-serien.

Här får du en mängd alternativ när det gäller färger på både luckor och kanter. Om du vill ge stilen i ditt Napoli-kök en extra kant, kan du göra det bokstavligen. Napolis luckor kan inramas med en fasad kant i svartlaserat trä eller i massiv valnöt, ask eller vittonad ek. Om du börjar leka med de många kombinationerna kommer du snabbt att upptäcka att Napoli är köket med oändliga möjligheter. Och lite av en utmaning för de vankelmodiga.

Napoli färger

Napoli finns i inte mindre än 14 snygga laminatfärger, som omfattar hela skalan från det fräcka och sprudlande till de mer dämpade nyanserna. Dessutom kan du välja en av de två eleganta högglansfärgerna

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Napoli finns i 16 antal olika färger

Napoli finns i inte mindre än 14 snygga laminatfärger, som omfattar hela skalan från det fräcka och sprudlande till de mer dämpade nyanserna. Dessutom kan du välja en av de två eleganta högglansfärgerna

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Napolifronten består av en 17 mm spånskiva med en framsida i 0,8 mm högtryckslaminat. Laminat är mycket slitstarkt och kräver inte stort underhåll.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Napoli

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer