Oak Line

Oak Line

EN MASSIV KÖKSKLASSIKER

Förbered dig på en helt ny kärlek. Oak Line är nämligen den typ av kök som du blir förälskad i. Vid första anblicken.

Och vid den första försiktiga beröringen. Och du är långt ifrån den första. Med sin ikoniska stil som formats av de karakteristiska lamelluckorna med massiva trästavar har Oak Line förfört kräsna kännare av kök i flera år. Människor med en orubblig kärlek till det nordiska, det naturliga och det äkta. Till det varma och organiska. Och till en stram och minimalistisk
inredningsstil. Klassisk och fortfarande lika relevant.

FINA TRADITIONER MED OAK LINE

Oak Line representerar de finaste traditionerna i dansk köksdesign med de ikoniska lamelluckorna skapade av massiva trästavar. Detta säkerställer att ditt nya kök behåller sin form i flera år och helt enkelt åldras med behag, eftersom ljus och luft förändrar ytorna över tid på ett naturligt sätt.

Oak Line finns i fyra olika nyanser: Nature, Latte, Coffee och Black.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Oak Line finns i 4 antal olika färger

Du kan uppnå ett modernt och naturligt kök- och badutseende när du väljer en av våra Oak Line luckor. De finns i fyra olika färger.

e-delete
Se material och tillbehör
Detaljer

Oak Line luckorna består av 18-19 mm massiva stavar i fanérad ek med integrerad greppkant i listerna. Trästruktur - Horisontell ådring. Baksida: 16 mm svart bakstycke. Luckorna behandlas med mattlack.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Oak Line

AUBO OAK LINE

En KÄNNARE till din tjänst

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer