Sense

Sense

SVÅRT ATT SÄTTA FINGRET PÅ

Köken i Sense-serien har en tendens att stjäla uppmärksamheten.

Inte bara på grund av den exklusiva designen, det moderna utseendet och den supermatta ytan. Inte heller för att Sense finns i ganska fräcka färger som utstrålar både stil och djärvhet. Eller för att det är mer än svårt att sätta fingret på de sammetsmjuka luckorna, tack vare den speciella ytbehandlingen. Egentligen är detta kanske bara en liten del av allt som har fört Sense till toppen av kökskännarnas bästsäljarlista.

Upplev Sense hos våra återförsäljare. Och känn efter själv.

Sense har på kort tid blivit ett av våra mest sålda kök. Och det är inte svårt att förstå. Flera kökskännare har fallit pladask för den sammetslena och supermatta ytan. En yta som, förutom
att ge köket ett exklusivt utseende, gör att du slipper torka bort feta fingeravtryck på ytorna. Både fingeravtryck och smuts har svårt att överleva på den supermatta beläggningen.

Uppgifter om Sense

Priset på Sense är svårt att sätta fingret på. Den här modellen ger hög kvalitet för pengarna och färger som håller år efter år. Själva miljön nickar instämmande åt ditt val. Liksom alla AUBO:s kök uppfyller Sense-serien världens äldsta miljömärkning, BREEAM.

Fråga gärna vår återförsäljare, om du vill ha fler uppgifter samt priser.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

 

Hitta återförsäljare

Sense finns i 7 antal olika färger

Du kan uppnå ett modernt och färgstarkt kök- eller badrumsutseende genom att välja en av våra 7 vackra Sense-färger.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Sense luckorna består av 16 mm UV-målad MDF skiva. UV-målade melaminbelagda fronter har en slät och slitstark yta, som är helt färgstabil över tid, och både fingeravtryck och smuts har svårt att överleva på den supermatta beläggningen.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Sense

AUBO SENSE

Upplev AUBO SENSE

AUBO SENSE

En kännare till din tjänst

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer