Stone Oak

Stone Oak

LÄTT ATT HÅLLA REN – OCH ATT HÅLLA AV

Med Stone Oak får du den autentiska upplevelsen av nyfälld, borstad ek i ditt kök – utan att fälla ett enda träd.

Å andra sidan är det ganska troligt att du kommer att fälla en och annan glädjetår över den vackra, verklighetstrogna stil som skapas av den horisontella ådringen i träets ytor. En helt ny
tryckteknik säkerställer att färgerna ser lika klara ut om 20 år som de gör första dagen i ditt nya AUBO-kök. Och som grädde på moset är Stone Oak otroligt lätt att hålla rent, tack vare det smutsavvisande mikrolaminatet, vilket ju knappast kommer att dämpa entusiasmen.

Uppgifter om Stone Oak

Stone Oak finns i följande varianter:

Yellowstone, som är elegant med sin välkomnande stil av ljus, borstad ek och Gladstone, som är i en avskalad stil av mörk, amerikansk ek med horisontell ådring. Dessutom finns Stone Oak i alla dessa 14 färger.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Stone Oak finns i 16 antal olika färger

Stone Oak finns i följande varianter: Yellowstone, som är elegant med sin välkomnande stil av ljus, borstad ek och Gladstone, som är i en avskalad stil av mörk, amerikansk ek med horisontell ådring. Dessutom finns Stone Oak i alla dessa 14 färger.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Stone Oak är belagd med en hållbar yta av dubbel melamin
(som också kallas ”mikrolaminat”). Med en nyutvecklad
tysk-österrikisk teknik pressas den verklighetstrogna strukturen och präglingen av borstad ek ned i ytan. Resultatet är en hög färgfasthet, vilket säkerställer att varken solljus eller
annan påverkan får ytan att förändras märkbart, inte ens efter
20 år i rök och fukt.

Stilen i Stone Oak är mer enhetlig än i ytor av äkta trä.

Mikrolaminat utmärker sig dessutom genom att det är mycket lätt att rengöra. En urvriden trasa med rent vatten och lite diskmedel är allt du behöver för att ta bort feta fingeravtryck och annan smuts.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Stone Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer