Toscana

Toscana

HERRSKAPSLIKNANDE ELEGANS

Det är lätt att associera till lantlig idyll när man befinner sig i ett Toscana-kök från AUBO.

Karaktäristiskt med sina klassiska spegelluckor som, förutom lantlig romantik, lägger till ett stråkav herrskapsliknande elegans. Och du kan ge en extra dimension av hemtrevlig mysighet genom att lägga till vitrinskåp.

Toscana-serien är kort sagt ett smakfullt möte mellan syd och nord. Ett italienskt lantkök med en dansk själ. Serien formgavs ursprungligen som ett lantkök, men danska kökskännare har för länge sedan tagit till sig den i alla slags hus, från den herrskapsliknande patriciervillan till det mest moderna och arkitektoniskt strama hemmet.

Uppgifter om Toscana

Toscana-serien är svenskarnas favorit bland spegelluckor. Först och främst på grund av luckornas klassiska stil, som samtidigt ger köket en rofylld lantlighet och en herrskapsliknande elegans. Toscana-designen kan göras ännu mer sofistikerad genom att kombinera rena spegelluckor och vitrindörrar med glas och spröjsar.

Luckorna är belagda med en slitstark folie, som behåller både form och färg i flera åroch dessutom är lätta att rengöra i vardagslivet.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Toscana finns i 14 antal olika färger

Om du vill ha ett djärvare kök, kan du välja en av dessa 14 färger istället för standardfärgen. Samtidigt kan du lägga till exakt den touch av modernism du vill ha genom att tänka alternativt i valet av bänkskiva och beslag.

e-delete
Se material och tillbehör
Uppgifter

Toscana luckorna består av en 18 mm MDF skiva med urfräsning, som är täckt med folie. Luckor täckt med folie har en resistiv yta och har inga klisterfogar på framsidan.

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Toscana

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer