Unik

Unik

MAN SKA INTE DÖMA KÖKET EFTER PRISET

Som kökskännare förstår våra kunder bättre än de flesta att det inte alltid är priset som avgör inredningens utseende. Ta t.ex. UNIK-serien. Enkelhet. Rena linjer. Silkesmjuka ytor. Och samtidigt till ett pris som ger dig otroligt mycket kök för pengarna.

UNIK är det synliga beviset på att det är möjligt att skapa ett fantastiskt kök utan att det kostar en liten förmögenhet. Delarna är belagda med slitstark melamin, vilket ger en silkeslen och tilltalande stil på luckorna. Det ser ut som det kostar skjortan utan att det gör det.

Skapa en UNIK stil

UNIK finns i vitt och två grå nyanser. Kombinerat med den perfekta bänkskivan och de rätta beslagen, får dina köksdrömmar fria tyglar. Oavsett vilken typ av hem du har, kommer det att förvandlas till något personligt. Något unikt. Du kan skapa en ren stil i kombination med vårt stora och mångsidiga urval av beslag i olika material, färger, former och placeringar på luckan.

Fråga gärna våra återförsäljare om du vill ha fler uppgifter.

Kom naturligtvis ihåg att bilden endast är avsedd som inspiration, och att alla material i princip kan blandas i tvärriktning och arrangemang ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Hitta återförsäljare

Unik finns i 3 antal olika färger

Unik-serien finns i vitt och två grå nyanser – Onyx grå (mörk) och Arktis grå (ljus).

e-delete
Se material och tillbehör
Detaljer

Unik luckorna består av en 16 mm. MDF skiva täckt med melamin, som är en härdad plast som ofta används för köksutrustning. Genom att applicera den på MDF ökar
ythållfastheten avsevärt. Melamin har goda mekaniska egenskaper, hård yta och god kemisk resistans. Melaminbelagda fronter har en jämn och slitstark yta. " PUR-lim för applicering av kanter gör det nästan en osynlig
övergång. Färgen är helt färgstabil över tid och från leverans till leverans

Breeam

Som det första danska köksföretaget har vi fått vårt sortiment BREEAM-dokumenterat. BREEAM är ett av världens ledande miljömärkningssystem, och det betyder bl.a., att vi inom alla kärnområden i vår upphandling och produktion fokuserar på att använda rätt material och de mest miljövänliga komponenterna. Ditt nya AUBO-kök bidrar därför till ett säkert och hälsosamt inomhusklimat i ditt hem.

Med BREEAM-dokumentationen är AUBO redo att leda vägen när det gäller att skapa hållbara produkter till förmån för både miljön och människorna.

Unik

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Designa ditt eget drömkök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

Eftersom jag tillbringar så många timmar i köket var det helt avgörande att jag kunde anpassa saker till mina och Johannes idéer och behov, både i vårt privata kök och i bakskolan.

Läs mer

Jesper, AUBO künd

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer