Bänkskivor Badrum

När det gäller att välja bänkskiva för ditt badrum, finns det många alternativ. Den mest populära lösningen är den integrerade bänkskivan, där tvätthon är gjuten i – en så kallad tvättbänkplatta.

AUBO levererar tvättbänkskivor i följande material:

Glas

Glashandfat är lätta att underhålla och ytan är resistent mot vanliga kemikalier. Glashandfat är målade på baksidan i önskad färg, och är gjorda av ett speciellt kristallklart glas som är mer neutralt än det vanliga Floatglaset. Glashandfat tål avkalkningsmedel, milt skurpulver etc. Glashandfat är 10 mm i tjocklek och kommer i glansigt eller matt.

 

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i glas i följande varianter:

Granit

Graniten vi använder för tvättbänkskivor består av 85% real, krossad granit blandad med en stark plast. Denna kombination ger en vacker, verklighetstrogen och hållbar yta som är både rengöringsvänlig och kemikaliebeständig. Ytan finns i både matt och högblank polerad, och granit finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i granit i följande varianter:

Granulon

Granulon består av en blandning av starka plast- och naturliga mineraler som är både hållbara och kemikalieresistenta. Granulon är lätt att hålla efter. Ytan finns både som matt och högblankt polerad. Granulon finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder granulon-tvättbänkskivor i följande varianter:

Graphalit

Graphalit är tillverkat av en blandning av naturliga mineraler och plast. Graphalit är kemikalieresistent och lätt att underhålla i och med att den har en stark yta. Graphalit finns i flera färger och tjocklekar, och produceras samtidigt i följande 2 andra utgåvor “Graphalit med glas” samt “Graphalit med kvarts”.

AUBO erbjuder tvättställsbänkskivor i graphalit i följande varianter:

Grasolit

Grasolit är ett gjutet material som är mycket motståndskraftigt mot repor. Grasolit är tillverkat av en blandning av naturliga mineraler och plast. Ytan är både rengöringsvänlig och kemikalieresistent. Grasolit finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i grasolit i följande varianter:

Keramik

Keramik har samma vackra struktur som den naturliga graniten. Men till skillnad från granit, har keramik en stängd yta, vilket gör den starkare och samtidigt otroligt svår att missfärga. Keramik tål praktiskt taget alla typer av rengöringsprodukter och finns i flera färger.

AUBO erbjuder tvättställsbänkskivor i keramik i följande varianter:

Marmor

Marmor tvättställsbänkskiva består av 80% krossad marmor och 20% stark plast. Bänkskivan i marmor finns med högblankt polerad, porfri sanitetsyta eller matt yta. Materialet är lätt att rengöra och finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i marmor i följande varianter:

Pearl

Pearl är ett gediget och komplett material som består av naturens egna konstverk av pärlspäckade snäckskal. Detta i kombination med naturliga mineraler och stark plast ger en gnistrande yta. Pearl tolererar inte syra / kalkborttagare, men kan slipas i ytan om det finns kalkavlagringar.

AUBO erbjuder tvättställsbänkskivor av Pearl i följande varianter:

Rector

Rector är ett gjutet, solid surface-material med en vacker sidenmatt yta som är homogen och omöjlig för bakterier att leva på. Rector är lätt att rengöra, är kemikalieresistent, och materialet möjliggör nästan osynliga skarvar. Rector finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i Rector i följande varianter:

Silestone

Silestone är en sammansatt produkt där kvarts utgör den överlägset största delen. Men Silestone, i motsatts till granit, är alltid stängd i ytan, vilket gör den otroligt robust och reptålig.

Tvättställsskivor i Silestone tål alla typer av rengöring och finns i flera nyanser och storlekar.

AUBO erbjuder Silestone tvättbänkskivor i följande varianter:

Terrazzo

Terrazzo är ett gjutet material som består av 85% marmorskärvor blandade med en stark plast. Denna blandning har en brottstyrka som är dubbelt så stark som betong. Terrazzo tolererar inte syra / kalkborttagare, men eftersom det är ett fast material, kan det slipas på ytan. Terrazzo är lätt att underhålla och rengöra, och finns i flera färger och tjocklekar.

AUBO erbjuder bänkskivor i terrazzo i följande varianter:

Trento

Trento (Solid Surface) är ett vanligt namn för det hetaste materialet i tiden för att göra badrumshandfat. Produkten är ett gjutet material som främst består av naturliga mineraler, aluminiumhydroxid och bindemedel. Trento tvättställsbänkskivor finns i flera färger och storlekar.

Trento är lätt att rengöra och underhålla eftersom ytan är helt stängd. Trentoskivor tål avkalkningsmedel.

AUBO erbjuder tvättbänkskivor i trento i följande varianter:

Kika in till din lokala AUBO-återförsäljare här

Kika in till din lokala AUBO återförsäljare där du kan hitta inspiration och få råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Kuma bänkskivor

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer