KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-

Bänkskivor i kompositsten

Förutom granit finns kompositsten, vilket är nästan samma produkt. Men vad är skillnaden? Ja, komposit är 93% krossad granit, som är gjuten med hartsbindemedel och färgämne. Denna kombination skapar ett material som är ännu mer härdat än den naturliga graniten.

Fördelar:

Bänkskivor av kompositsten är ett populärt val. Delvis har den granitens styrka och sparsamma krav på underhåll, men den stora skillnaden är designen. Där granitens uttryck sträcker sig i olika riktningar, kan kompositstenbänkskivor färgkoordineras. Om du till exempel väljer en mycket ljus färgvariant får du både en hållbar och underhållsfri produkt, som också har det populära minimalistiska uttrycket i både färg och struktur.

Nackdelar:
Det finns inte några stora nackdelar med en köksbänkskiva i kompositsten. Om ekonomin tillåter dig att köpa extra god kvalitet, så är köksbänkskivor i kompositsten en bra investering.

Prisnivå: 4 (av 5)

Rengöring:
Daglig rengöring sker med en urvriden trasa i rent, varmt vatten. Livsmedel med starka färger kan missfärga ljusa bänkskivor i kompositsten, därför bör fläckar tas bort så snart som möjligt. Kompositbänkskivor är resistenta mot de flesta rengöringsprodukter, men för noggrann rengöring rekommenderas Q-Action, eftersom rengöringsprodukter med stark syra/bas kan skada bänkskivan permanent.

AUBO erbjuder kompositsten i följande färger:

Om du vill veta mer om komposit köksbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montera din Horn bänkskiva i kompositsten

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO Återförsäljare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat