Köksbänkskivor i getacore

Getacore är en billigare form av corian, dock med mycket av samma egenskaper.

Getacore är en massiv mineralplatta som gör det möjligt att förverkliga nya lösningar inom bänkskivor. Ytan, som är porfri, levereras silkesmatt. Getacore kan levereras utan synliga fogar, vilket innebär att det inte finns några sprickor där smuts och bakterier kan samlas. Getacore finns i flera olika färger och tjocklekar, och är enhetlig i färg och struktur.

Pris: 3 (av 5)

Rengöring:
Den dagliga rengöringen sker med rent, varmt vatten på en urvriden trasa. För smuts, använd en urvriden trasa samt vanligt universellt rengöringsmedel. Undvik att använda slipande eller sura produkter. Om du har en köksbänkskiva i getacore rekommenderar vi att du alltid använder dig av både skärbräda och bänkskydd, och att alla fläckar avlägsnas omedelbart, för att upprätthålla en enhetlig yta.

AUBO erbjuder getacore i följande varianter:

Om du vill veta mer om getacore köksbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till in din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montering av din Horn getacore bänkskiva

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Horn Bänkskivor A/S

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer