Köksbänkskivor i kompositsten

Förutom granit finns kompositsten, vilket är nästan samma produkt. Men vad är skillnaden? Ja, komposit är 93% krossad granit, som är gjuten med hartsbindemedel och färgämne. Denna kombination skapar ett material som är ännu mer härdat än den naturliga graniten.

Fördelar:

Bänkskivor av kompositsten är ett populärt val. Delvis har den granitens styrka och sparsamma krav på underhåll, men den stora skillnaden är designen. Där granitens uttryck sträcker sig i olika riktningar, kan kompositstenbänkskivor färgkoordineras. Om du till exempel väljer en mycket ljus färgvariant får du både en hållbar och underhållsfri produkt, som också har det populära minimalistiska uttrycket i både färg och struktur.

Nackdelar:
Det finns inte några stora nackdelar med en köksbänkskiva i kompositsten. Om ekonomin tillåter dig att köpa extra god kvalitet, så är köksbänkskivor i kompositsten en bra investering.

Prisnivå: 4 (av 5)

Rengöring:
Daglig rengöring sker med en urvriden trasa i rent, varmt vatten. Livsmedel med starka färger kan missfärga ljusa bänkskivor i kompositsten, därför bör fläckar tas bort så snart som möjligt. Kompositbänkskivor är resistenta mot de flesta rengöringsprodukter, men för noggrann rengöring rekommenderas Q-Action, eftersom rengöringsprodukter med stark syra/bas kan skada bänkskivan permanent.

AUBO erbjuder kompositsten i följande färger:

Om du vill veta mer om komposit köksbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montera din Horn bänkskiva i kompositsten

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Horn Bänkskivor A/S

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer