KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-

Köksbänkskivor i linoleum

Linoleum är både retro och en biologiskt nedbrytbar naturprodukt. Linoleumbänkskivor är gjorda av naturmaterial med linolja som bas. Totalt är linoleumbänkskivan konstruerad av 3 lager: impregnerad filtpapp, linoleumgranulat och ett lager mattlack för den faktiska beläggningen vilket också hjälper linoleumbänkskivan att behålla sin mycket speciella lyster, samt hindrar ljusreflektioner.

Fördelar:
Linoleum har miljöfördelen att den är biologiskt nedbrytbar och den skadar därför inte miljön om den ska bortskaffas. Samtidigt är det en stor fördel att de oundvikliga repor som så småningom kommer att  dyka upp på ytan, så småningom försvinner helt av sig själva.

Nackdelar:
Linoleum är inte värmebeständigt, så du bör använda ett galler för varma grytor etc.

Prisklass: 2 (av 5)

Rengöring:
Linoleumbänkskivan kan rengöras med en urvriden trasa i rent, varmt vatten. Om bänkskivan är mycket smutsig, använd tvål och kranvatten. Använd inte vanligt rengöringsmedel och hårdare medel.

AUBO erbjuder linoleum i följande varianter:

 Om du vill veta mer om köksbänkarna i linoleum och se olika färgalternativ, vänligen kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montering av din Horn linoleumbänkskiva

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO Återförsäljare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat