KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-

Laminat köksbänkskivor

Laminatbänkskivor består av komprimerat pappersmaterial och en spånskiva, som avslutas med ett skyddsskikt av melamin. Köksbänkskivor i laminat är mycket populära i svenska hem, och det finns många skäl till detta.

Fördelar:

Fördelarna är många om du väljer en köksbänkskiva i laminat – bland annat priset. Laminat är ett av de billigaste materialen för bänkskivor, men du får samtidigt mycket värde för pengarna. Det är ett mycket hållbart material som tål stora mängder vatten och inte kräver underhåll. Laminatbänken är perfekt för den aktiva typen bakom spisen eller för barnfamiljer. Det är också värt att notera de många designalternativen. Laminatbänkskivor tillverkas i ett hav av färger och varianter, och samtidigt kan man sticka ut genom att lägga till olika framkanter – i till exempel trä eller akryl. Det ger bänkskivan en personlig touch och gör att den passar i alla kök.

Nackdelar:

Även om laminatbänkskivor tål tung belastning, gör du klokt i att inte placera en varm gryta direkt på bänken. Det får laminatet att koka upp, och sen är det förstört. Dessutom är det inte enkelt att reparera skador på laminat – utom när det gäller Fenix-laminat. Små repor kan repareras här, men rent generellt måste en laminatbänk bytas ut om den är skadad.

Prisklass: 1 (av 5)

Rengöring: Rengör med varmt vatten på en urvriden trasa.

AUBO erbjuder laminat i följande färger:

 

Om du vill få veta mer om laminatbänkskivor och se de olika färgalternativen, kika in till din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Montera din Horn laminatbänkskiva

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Vänligen kontakta din lokala AUBO-återförsäljare där du kan hitta inspiration och råd om vad som kan fungera bra i ditt hem.

 

Hitta AUBO Återförsäljare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat