Barstolar till köket

Idag väljer många att integrera barstolar i köket, så att köket blir både en matverkstad och en mysig oas där gästerna kan njuta av ett glas vin medan de sista detaljerna presenteras. AUBO har flera barstolar att välja mellan för ditt kök.

Barstolar i köket

Gradvis är de flesta nyare kök utrustade med barstolar för gäster, som på detta sätt är i köket utan att komma i vägen. På så sätt får alla ut det bästa av interaktionen.

Barstolarna kan också användas i stor utsträckning när hemmet inte har besökare utifrån. Låt barnen göra sina läxor här, så att du också kan diskutera dagens erfarenheter med dem medan du håller på med grytorna själv.

Bilden visar modell Grace, som finns i både mörk och ljusgrå.

Barstolar i flera höjder

På AUBO Kök & Bad har vi barstolar i flera höjder, så de passar i höjd, oavsett om de ska användas för normal köksbordshöjd eller i en riktig barlösning. Vi har barstolar i flera färger och modeller.

Bilden visar modellen Dima, som finns i både svart och vitt.

Kika in till närmaste återförsäljare

Om du vill veta mer om de olika barstolar vi erbjuder och se de olika designerna, vänligen kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Titta inåt på Johanne & Jesper

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer