Förvaringslösningar till köket

Ett kök bör inte bara vara snyggt, utan också funktionellt för dagligt bruk. Oanvänt utrymme är inte bara ett slöseri med utrymme – utan också slöseri med pengar. Investera i funktionella lösningar som utnyttjar varje millimeter. Med AUBO:s förvaringslösningar får du inte bara utrymmen som är nyttjade på bästa sätt, du får också inredning som gör din vardag enklare med till exempel funktionella utdrag som snyggt presenterar innehållet i skåpet för dig, så att du inte behöver leta efter dina köksartiklar längst bak på hyllorna.

Vi hjälper dig med optimal inredning

Ett djupt hörnskåp kan ta andan ur de flesta. På AUBO erbjuder vi detta hörnskåp med LeMans- utdrag, vilket underlättar tillgången till skåpets bakre del. Vad du än väljer att fylla skåpet med, håll allt på plats och i ordning med hjälp av “halkskydds”-beläggningen i utdraget. En ergonomisk och funktionell lösning.

Opbevaringsløsninger højskabe

Hörnskåp för förvaringslösningar

Förvaringslösningar lådor

Diverse förvaring

Video

Tandem höga skåp-utdrag AUBO

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer