Lådinredning för köket

I en hektisk vardag är ordning och reda i köket ett måste!

När du multitaskar med telefoner, barn, matlagning och kramar, behöver du ha potatisskalare och grytskedar på samma ställe. Och helst varje gång.

Och det är stor skillnad på om dina grytskedar, potatisskalare och örtknivar rumlar runt i kökslådan, eller om de alla har ett litet fack där de hör hemma.

På AUBO erbjuder vi olika lådlösningar, så att du enkelt kan hålla reda på dina köksredskap. För AUBO:s lådor, kan gummi-inlägg också köpas för att förhindra att innehållet i lådorna slungas runt.

Varför är kökslådor så fantastiska?

Kökslådor är praktiska. Lådor ger en snabb översikt över innehållet, vilket ett hyllskåp inte kan konkurrera med. Hyllskåp kräver nämligen ofta att du måste ned på alla fyra för att finna allt som skjutits längst bak i skåpet med tiden. Det problemet slipper du med lådor. Samtidigt är det designmässigt snyggt med diskreta lådlinjer

Olika lådlösningar från AUBO förvaring för lådor

Lådinsatser i massiv ek

Lådinsatser i massiv ek från Denwood – producerad av överskottsved

Lådinsats Orga-Line

Lådinsats Soft Touch i svart plast

Diverse tillbehör till lådor

Soptunnelösningar för lådor

Video

Orga-Line från Blum

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer