Robotdammsugare med garage i din sockel

En robotdammsugare är inget annat än ett mirakel. En liten arbetshäst som sliter åt dig medan du kan få sinnesfrid för andra saker i livet. Problemet är dock att hitta precis rätt utrymme för robotdammsugaren så att du inte behöver gå och ramla över den – eller för den delen, se den.

Unik lösning från AUBO

AUBO har utvecklat en unik lösning för din robotdammsugare, så den är väl dold och ändå själv kan komma ut ur sitt gömställe. En omvänd “Tip-On” (push-open)-lösning i din kökssockel gör att du kan stänga av din robotdammsugare och bara njuta av dess sällskap när den kommer ut ur sitt gömställe för att dammsuga.

Om du funderar på ett nytt kök där du vill ha en integrerad garagelösning för din robotdammsugare, titta in till närmaste AUBO-återförsäljare som gärna hjälper dig och ger dig råd.

Vi vill påpeka att AUBO endast säljer denna garagelösning i samband med försäljning av nya kök och därför inte till befintliga kök, eftersom själva installation i befintliga kök kommer att bli för dyr.

Kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare

Om du vill veta mer om Robotdammsugare med garage i din sockel, vänligen kika in hos din lokala AUBO-återförsäljare.

 

Hitta AUBO återförsäljare
Video

Robotdammsugare med garage i din sockel

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer