Lästid

2 minutter

Den höga kvaliteten, den genomtänkta designen och de rimliga priserna är de avgörande faktorerna för det stadigt ökande antalet kunder som väljer att låta AUBO uppfylla drömmen om ett nytt kök, bad, tvättstuga eller garderob. Men det finns faktiskt många fler goda skäl att välja AUBO. Här hittar du några av dem.

1: Säkerhet & jylländsk stabilitet

Under tre decennier har vi lagt allt på att skapa de bästa upplevelserna för våra kunder. Som sann västjylländare kämpar vi häftigt – och helst i motvind – för våra värderingar. Vi säljer inte ut oss. Det är ingen slump att AUBO nu är ett av de sista köksföretagen i Danmark, som fortfarande är 100 procent danskt privatägt.

2: Kök & Bad i alla prisklasser

AUBO levererar kök, bad, tvättstuga och garderob i alla prisklasser, och med vårt stora utbud av artiklar uppfyller vi praktiskt taget varje dröm. Från stora lyxiga lösningar som binder hela huset samman, till små prismedvetna förbättringar. Ingenting är för stort och ingenting är för litet. Det behöver bara passa dig!

3: Höga kvalitetskrav

För oss är det en hederssak att kunna gå i god för allt som kommer från AUBO.  Vi samarbetar konsekvent med de bästa västeuropeiska tillverkarna av skåp och lådinredning, dörrar, handtag, bänkskivor, diskbänkar, korpus, vitvaror, etc.

4: Gratis uppmätning på vårt ansvar

Kontakta din närmaste AUBO-återförsäljare för en kostnadsfri uppmätning av de rum du planerar att designa smartare och mer aktuella. På så sätt undviker du att vara ansvarig för eventuella skador. felaktiga mätningar och krångel samt kostsamma fel.

5: Gratis 3D-teckningar/visning i virtual reality

För att få exakt den lösning du drömmer om måste du kunna se det hela framför dig. Vad har du varit nöjd med i ditt tidigare kök, och vilka krav och önskemål skulle du vilja ha uppfyllda? Tillsammans med din lokala AUBO-återförsäljare tecknar du fram det hela i 3D så att du vet exakt hur din beställning ser ut. Som något nytt kan du också se allt framför dig i virtual reality.

6: Full kontroll på hantverkarna

Många saker måste samordnas och hanteras vid renovering av ett kök. Ta en pratstund med din lokala AUBO-återförsäljare för eventuell hjälp med att handplocka de mest lämpliga hantverkarna och styr processen så att alla blir bokade för rätt jobb vid rätt tidpunkt.

7: Allt levereras hem till dig …

En professionell översikt är värd guld när du renoverar ditt hem. Massor av saker kan gå snett, men vi hjälper dig hela vägen. Från det första besöket till den sista anpassningen. När du har beställt ditt AUBO-kök levererar lastbilen allt tillsammans vid din trottoarkant.

8: … vid den avtalade tidpunkten såklart

På AUBO är vi kända för att leverera komplett i tid. Vi är lagerförande med majoriteten av vårt sortiment, och om ett misstag händer, sätter vi en ära i att korrigera felet. Pronto!

9: Återförsäljare i hela Norden

Oavsett var du bor, finns det i stort sett alltid en AUBO-återförsäljare nära dig. Hitta din lokala AUBO-återförsäljare här på hemsidan och kika in eller boka ett möte online. Vår förhoppning är att du är kund när du kommer in i butiken och ambassadör när du går ut igen. Vi ser fram emot att välkomna dig.

 

Vägledning & inspiration

Nyfiken på mer?

DANSK ORDENTLIGHET

Du kan alltid räkna med AUBO

I mer än tre decennier har AUBO byggt på Västjylländsk riktighet. Det handlar till exempel om tillit och säkerhet. Om att hålla det vi lovar i alla avseenden. Och om att göra ett försök att ge kunden den bästa tänkbara produkten. Varje gång.

Läs mer