KAMPANJ: Välj tillbehör till dina nya skåp - Värde upp till 15.000,-
Oak Line by AUBO

- Utmärkt design -

Dansk designikon från slutet av sextiotalet med framtidskänsla

Dansk ikonisk design möter snusförnuftig västjylländsk funktionalitet, och ljuv musik uppstår. Vilken musik bestämmer du, för AUBO:s high end kök- och badrumsdesign Oak Line uppfyller individualistens hetaste boendedrömmar.

Oak Line kombinerar det autentiska, eleganta och personliga med det praktiska, underhållsvänliga och hållbara.

En perfekt och rymlig ram för det bästa i livet, uppdaterad till dagens funktionalitet och trend i köket eller badrummet. Kompromisslöst utformad för den kräsna individualisten och kompatibel med världens spännande ytor och material.

Som vi säger på AUBO: Oak Line är mitt i prick!

Black Oak Line

Svart är modets signaturfärg. Eners självmedvetna och eleganta val. Med Black Oak Line kan du ge din svarta dröm full gas och rycka på axlarna åt varningar om feta fingeravtryck, för dessa vackra ytor spelar redan på trädets liv.

Latte Oak Line

Denna överlägsna toppscorer får fram det bästa i nästan alla material, och är samtidigt helt sin egen. Och det är dessa fördelar som tas till nya höjder i den naturfärgade Latte Oak Line-designen. Inga två ytor är lika, men allt spelar väl tillsammans.

Coffee Oak Line

"Coffee Oak Line" ger både exklusivitet och god atmosfär till ditt hem. Den årsstrukturen är helt naturlig, vilket gör luckorna lekfulla att titta på. Ett mästerverk vars dagliga nyanser av dans påminner dig om att du delar hem med fantastiskt naturmaterial.

Nature Oak Line

EN NYHET från AUBO är vår modell Nature Oak Line, som både är exklusiv och har den finaste färgnyansen. Den matchar verkligen våra nya Napoli Fenix-färger. Här är det kombinationen med vår gröna Fenix S-7005-B80G som vi har valt att visa.

Oak Line finns i flera varianter

Träslag kommer och går, men ek består. Till och med i flera varianter.

Lågerne fåes i følgende farver:
Se material och tillbehör

Designa ditt nya kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök
Läcker kvalitet för ditt hem

Oak Line av AUBO

Oak Line frammanar ekens finaste egenskaper i en design där form, material och funktion går ihop i den högsta möjliga enheten.

För vardagsliv och fest. Stilsäkert och funktionellt. Oak Line kan följa dig genom hela ditt liv.

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

AUBO ger upp till 25 års garanti.
AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat