Köken i Sense-serien tenderar att stjäla uppmärksamhet

Inte bara på grund av kökets exklusiva design och moderna utseende. Inte bara för att Sense finns i några riktigt snygga färger som utstrålar både stil och mod. Inte heller bara för att de sammetslena mjuka fronterna är mer än svåra att sätta fingret på, tack vare den speciella ytbehandlingen. Kanske är detta helt enkelt bara en liten del av allt som har fört Sense till toppen av kökskännarens bästsäljarlista.

Detaljer om Sense
Sense har på kort tid blivit ett av våra bästsäljande kök. Det kan vi förstå. Flera kökskännare har fallit för den sammetslena och supermatta ytan i målad melamin. En yta som, förutom att ge köket ett mycket exklusivt utseende, också sticker ut genom att bespara dig ett ständigt avtorkande av ytor på grund av en massa oljiga fingeravtryck. Både fingeravtryck och smuts har svåra förhållanden på den gummiliknande beläggningen.

Upplev Sense hos våra återförsäljare och känn efter själv.

Priset på Sense är också svårt att sätta fingret på. Med Sense får du hög kvalitet för pengarna och färger som är aktuella år efter år. Även miljön nickar uppskattande till ditt val. Precis som de flesta av AUBOs kök lever Sense-serien upp till världens äldsta miljömärke, BREEAM.

Kom ihåg att bilden naturligtvis endast är avsedd som inspiration, att allt material i princip kan blandas hur som helst och att layouterna kan ändras efter dina specifika önskemål och behov.

Modellen finns i följande färger
Se material och tillbehör

Designa ditt nya Sense kök

Det finns många möjligheter när det kommer till materialval i ditt nya kök. Om du har svårt att föreställa dig hur de olika materialvalen går hand i hand, använd det här verktyget för att hjälpa dig att visualisera kombinationen av valda färger och material.

Designa ditt nya kök

I vår produktutveckling har vi ett starkt fokus på kvalitet, innovation och konkurrenskraftiga priser - baserat på målet att alla ska ha råd med ett AUBO-kök.

`-Jens Bertelsen, AUBOs grundare och ägare

Nyfiken på mer?

Kontakta AUBO

Behöver du hjälp, information eller vill du kontakta oss? Skicka då ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

    AUBO ger upp till 25 års garanti.
    AUBO har tilldelats Bisnodes kreditvärdighet
    En stor del av AUBO:s sortiment är Breeam-dokumenterat